Vi ste ovdje:

Home Savjeti za upoznavanje
\n’); } */

Registrirajte se sad da biste maksimalno uživali u blagodatima upoznavanja

Pet stvari koje ne smijemo zaboraviti na prvome spoju

Napisala Diane Farr

Možda je znate kao ljupku (i hrabru) voditeljicu MTV emisije Loveline ili s njenog trenutnog angažmana u emisiji The Job, no ova glumica ima i nekih smiješnih tajni o prijateljstvu koje je podijelila s nama u svojoj novoj knjizi The Girl Code — Šifra za djevojke. Morate pročitati ovih pet pravila za izlaske prije nego krenete na vaš sljedeći spoj – ili ih pošaljite nekoj od vaših omiljenih prijateljica koja nije u vezi! Biti će vam zahvalna!

Pravilo ružnog rublja

Ako zaista želite s nekim biti odmah na prvome spoju, odjenite vaše najružnije rublje. Zasigurno ćete biti s tom osobom.

Pravilo neobrijanih nogu

Ako u isto vrijeme primijenite ovo pravilo s pravilom ružnog rublja, vjerojatno ćete se na kraju udati za tog dečka.

Rekreativno ljubljenje.

Kada je spoj gotov, i mislite kako vam se on sviđa ali još uvijek niste sasvim sigurni, malo rekreativnog ljubljenja vjerojatno neće škoditi ni njemu ni vama. I… svakako će biti od pomoći ako odgovorite na ono pitanje da li vam se on sviđa ili ne.

Neodgovorno rekreativno ljubljenje

Neodgovorno rekreativno ljubljenje je kada se ljubite s njim zato jer glupavo mislite da biste to trebali, ili pak već znate da vas on ne zanima, ali jednostavno niste dovoljno zreli da to i kažete.

Pokupite za sobom

Ako je vaša prijateljica bila dovoljno ljubazna da vam posudi odjeću za ovu važnu večer, odmah nakon spoja odnesite odjeću na kemijsko čišćenje. Nemojte je držati u ormaru, misleći da imate neko nostalgično pravo na to. Vratite odjeću – očišćenu – do idućeg vikenda, ili biste mogli karmički naškoditi spoju koji ste imali. (Zapravo ne, ali ipak vratite odjeću)
Data Protection Act 1998 registration number Z9532548

Kako stranica funkcionira |  O Nama |  Novosti |  Savjeti za upoznavanje
Uvjeti korištenja |  Pomoć |  Kontakt |  Postanite partner
Priče o uspjehu

 © 2001–2010 Datech Limited

Powered by World Dating Partners