Vi ste ovdje:

Home O nama
\n’); } */

Registrirajte se sad da biste maksimalno uživali u blagodatima upoznavanja

turkish-dating.net UVJETI I PRAVILA ZA ČLANOVE

PAŽNJA: MORATE IMATI BAREM 18 GODINA DA BISTE SE MOGLI REGISTRIRATI ILI DA BISTE MOGLI KORISTITI OVU WEB STRANICU. PRISTUP OVOJ WEB STRANICI, ILI NJENO KORIŠTENJE OD STRANE BILO KOJE OSOBE KOJA JE MLAĐA OD 18 GODINA STROGO JE ZABRANJENO.

Ove uvjete izdaje Datech Limited (u daljnjem tekstu “Tvrtka”). Molimo vas da pažljivo pročitate ovaj Sporazum s uvjetima za članove (u daljnjem tekstu “Sporazum“). Ovaj Sporazum određuje uvjete pod kojima se s naše strane pružaju usluge World Dating Partners-a (u daljnjem tekstu “Usluge“), te je kao takav primjenjiv na cjelokupni sadržaj web stranice pod domenom turkish-dating.net (u daljnjem tekstu “Web stranica”) te se odnosi također i na bilo kakvu e-mail korespondenciju između vas i nas. Molimo vas da pažljivo pročitate Sporazum prije nego počnete koristiti ovu web stranicu.

Registriranjem kod World Dating Partners-a, postajete članom (u daljnjem tekstu “Član“), te ste suglasni s uvjetima ovoga Sporazuma (u daljnjem tekstu “Uvjeti“) sve dok traje vaše članstvo. Posjetitelji Web stranice koji nisu registrirani kao članovi također su suglasni s ovim uvjetima. Ukoliko niste suglasni s uvjetima, molimo nemojte se registrirati kod World Dating Partners-a, te nemojte koristiti ovu web stranicu.

1. UVOD

1.1 Pristupom na bilo koji dio web stranice, smatrat ćemo da ste u potpunosti prihvatili Uvjete. Ukoliko ne prihvaćate ove uvjete u potpunosti, morate odmah napustiti našu web stranicu.

  1.2 Vi ste odgovorni za pristup našoj web stranici, a taj pristup može uključivati naknade za treću stranu (kao što je internet opslužitelj ili vrijeme provedeno na internetu). Vi ste odgovorni za te troškove i naknade. Nadalje, vi ste odgovorni za svu opremu koja vam je potrebna kako biste pristupili našoj web stranici, te je morate sami nabaviti.

  1.3 Tvrtka ne daje nikakve garancije da je web stranica sigurna, da će biti neprestano dostupna, bez prekida ili kašnjenja, te da je 100% bez grešaka. Tvrtka neće preuzeti nikakvu odgovornost ili troškove za bilo kakve sigurnosne probleme, prekide, kašnjenja, ili greške, s kojima se možete susresti tijekom posjete našoj web stranici, osim onih koji su određeni ovim uvjetima.

  1.4 Pristup našoj web stranici može biti privremeno obustavljen, čak i bez najave, u slučaju kvara, održavanja, ili popravljanja iz razloga koji su izvan kontrole Tvrtke.

  1.5 Tvrtka zadržava pravo da modificira, ili povuče, privremeno ili trajno, web stranicu (ili bilo koji njen dio) sa ili bez prethodne najave, te neće biti u nikakvoj u obavezi prema vama ili bilo kojoj trećoj strani.

2. NAŠA PRAVA

2.1 Zadržavamo pravo da u bilo koje vrijeme:

2.1.1 Izmijenimo uvjete Sporazuma;

2.1.2 Izmijenimo Web stranicu, uključujući eliminiranje ili prekidanje bilo kojeg dijela sadržaja na Web stranici, ili

2.1.3 Promijenimo iznose članarine, ili naknade za korištenje Web stranice.

2.2. Bilo kakve promjene koje napravimo stupit će na snagu odmah po obavjesti, koju mi možemo poslati sredstvima koja uključuju, bez ograničenja, postavljanje takve obavijesti na Web stranicu, ili slanje e-mail poruke. Vaše korištenje Web stranice nakon takve obavjesti podrazumijevat će da ste suglasni s izmjenama. Svakako s vremena na vrijeme ponovno pročitajte ovaj Sporazum, kako biste bili sigurni da ste sa svime upoznati, te da ste upoznati s najnovijom verzijom. Na naš zahtjev, vi ćete pristati potpisati i ne-elektronsku verziju ovoga Sporazuma.

3. REGISTRACIJA

3.1 Kako biste postali članom morate se registrirati kod nas. Kada i ako se registrirate kako biste postali članom, vi pristajete dati točne, svježe i potpune podatke o sebi, kako to od vas traži naš formular za registraciju (u daljnjem tekstu “Podaci za registraciju”), te da te iste podatke nadopunjujete ili mijenjate po potrebi, kako bi uvijek bili adekvatni, točni i potpuni. Suglasni ste da ćemo se mi oslanjati na vaše Podatke za registraciju kao adekvatne, točne i potpune. Suglasni ste da, ukoliko vaši podaci za registraciju nisu istiniti, točni, ili putpuni u bilo kojem dijelu, mi zadržavamo pravo da poništimo ovaj Sporazum, te vam onemogućimo pristup web stranici.

3.2 Kada se registrirate, tražit ćemo od vas da nam pružite dovoljno informacija koje će nam dokazati da imate najmanje 18 godina, što je minimum kako biste postali našim članom. Ipak, ne možemo garantirati da svaki član ima toliko godina, niti prihvaćamo ili preuzimamo odgovornost za bilo koji sadržaj, komunikaciju ili drugu uporabu, te pristup Web stranici od strane osoba mlađih od 18 godina, kao povrede ovih uvjeta.

3.3 Vi ili World Dating Partners možete prekinuti vaše članstvo u bilo koje vrijeme, iz bilo kojeg razloga, a prekid će stupiti na snagu nakon slanja obavijesti drugoj strani. Sve plaćene članarine ne mogu se povratiti. Mi zadržavamo pravo da odmah suspendiramo ili ukinemo vaš pristup uslugama, bez obavijesti, ukoliko primijetimo da je došlo do bilo kakve povrede Sporazuma s vaše strane.

3.4 Vaše članstvo je samo za vašu uporabu. Ne možete ovlastiti druge da koriste vaše članstvo, te ne možete prepustiti ili na drugi način ustupiti vaše članstvo nekom drugom licu.

4. KORISNIČKO IME I LOZINKA.

4.1 Kao dio procesa registracije, od vas ćemo zatražiti da odaberete korisničko ime i lozinku. Zadržavamo pravo da vam odbijemo bilo koje korisničko ime kojim biste se predstavljali kao netko drugi, ili koje može biti protuzakonito, ili koje može biti zaštićeno zaštitnom markom, ili drugim pravima o autorskim pravima, koje je vulgarno ili na drugi način uvredljivo, koje može uzrokovati konfuziju, a mi tako utvrdimo po našem nahođenju. Vi ste odgovorni za povjerljivost te za uporabu vašeg korisničkog imena te lozinke, i suglasni ste da nećete prenositi niti prodavati vaše pravo na uporabu Web stranice bilo kojoj trećoj strani. Ako imate razloga da vjerujete da vaše članstvo više nije sigurno, morate odmah promijeniti vašu lozinku tako što ćete osvježiti vaše podatke, a što je moguće na ‘My Crowd’ stranici. To možete učiniti nakon što se prijavite na Web stranicu World Dating Partners-a, te nas o svemu obavijestite e-mailom. VI STE JEDINI ODGOVORNI ZA ODRŽAVANJE POVJERLJIVOSTI VAŠEG KORISNIČKOG IMENA I LOZINKE TE ZA SVE I BILO KAKVE AKTIVNOSTI KOJE SE PROVODE KROZ VAŠE ČLANSTVO te za ograničavanje pristupa vašem računalu kako bi se spriječio neovlašteni pristup nakon registracije.

5. PLAĆANJE

  5.1 Naše naknade iskazane su na našoj Web stranici s vremena na vrijeme. Naknade su plative avansno, u mjesečnim obrocima, osim ako niste odabrali doživotnu članarinu, gdje je jedna uplata plativa unaprijed.

  5.2 Nakon registracije za usluge, poslat ćemo vam vaše detalje registracije te potvrdu plaćanja na vaš e-mail, a potvrda plaćanja sadržavat će sve podatke o vašoj uplati. Morate sačuvati kopiju ove informacije jer će vam ona možda biti potrebna ukoliko želite otkazati sporazum o budućem plaćanju.

  5.3 Jednom kada ste počeli koristiti usluge nećete imati pravo na povrat novca osim ako se ne radi o grešci u radu našeg programa ili procesa koji rezultiraju da je usluga nedostupna 48 sati ili duže. Ako smatrate da je usluga bila u kvaru na bilo koji način, morate kontaktirati našu podršku tako što ćete upotrijebiti formular za kontakte na našoj Web stranici, navodeći razloge zbog kojih tražite povrat novca, te dodati vaše podatke koje ste naveli pri registraciji, broj transakcije ili računa po kojem ste platili (bez ovoga nećemo biti u prilici da vam pomognemo).

  5.4 Ukoliko pristanemo na povrat novca, povrat će biti izvršen 30 dana od vaše zamolbe. Ukoliko je povrat odobren, onda će to biti za period u kojem ste koristili članstvo. Mali administrativni trošak bit će oduzet od povraćenog iznosa.

  5.5 U slučaju da:

  5.5.1 nismo bili u mogućnosti procesuirati vaše podatke za plaćanje unutar tri dana od roka plaćanja;

  5.5.2 je vaše plaćanje odbijeno; ili

  5.5.3 da vaša uplata nije proknjižena

  Usluga će odmah biti automatski prekinuta.

6. PRAVILA ONLINE PONAŠANJA

  6.1 Kao član suglasni ste da:

  6.1.1 Vi ste jedino odgovorni za sadržaj informacija koje objavljujete ili prikazujete (u daljnjem tekstu “postavljate”) kroz našu uslugu ostalim članovima.

  6.1.2 Nećete postavljati kroz našu uslugu, ili drukčije dostavljati članovima ili zaposlenicima bilo kakve netočne, uvredljive, nepristojne, vulgarne, uvredljive na seksualni način, prijeteće, maltretirajuće, rasno uvredljive ili ilegalne materijale, ili bilo kakve materijale koji koriste ili narušavaju autorska prava treće strane (uključujući, ali ne ograničavajući se na intelektualna prava, prava na privatnost). Molimo vas da nas obavijestite o bilo kakvim materijalima koji sadrže gore navedeno na način da pišete na Datech Limited (tvrtka registrirana u Engleskoj pod brojem 4305177) ili tako što ćete poslati e-mail našem timu za podršku koristeći pri tom kontakt formular na našoj Web stranici.

  6.1.3 Vi ćete koristiti usluge na način koji je sukladan s bilo kojim i sa svim primjenjivim zakonima i propisima. Nećete u vaš profil dodavati bilo kakve brojeve telefona, ulice, adrese, URL-ove, e-mail adrese, uvredljive komentare ili bilo kakve povjerljive informacije o trećem licu, te nećete postavljati nikakve fotografije ili druge slike koje sadrže osobne podatke. World Dating partners zadržava pravo, ali nema obvezu, da odbije bilo kakav profil, fotografiju ili sliku koji su protivni sljedećim zabranama:

  (a) Nećete se predstavljati kao druga osoba ili tvrtka;

  (b) Nećete proganjati ili na drugi način uznemiravati bilo koga;

  (c) Nećete vrbovati druge članove, niti im oglašavati da kupe ili prodaju bilo kakve proizvode ili usluge kroz našu uslugu. Nećete slati nikakva lančana pisma, spam ili junk e-mailove ostalim članovima;

  (d) Nećete izražavati ili nagovještavati da od nas dobijate naknadu za bilo kakve vaše izjave, bez posebne prethodno napisane suglasnosti;

  (e) Nećete prikupljati bilo kakve osobne informacije o ostalim članovima bilo da su te informacije za komercijalne potrebe ili ne, bez njihove prethodne suglasnosti;

  (f) Nećete koristiti nikakvog robota, pauka, ili aplikaciju za pretragu web stranica, ili pak drugi manualni ili automatski uređaj kako biste procesuirali, indeksirali, minirali ili na bilo kakav način reporoducirati navigacionu strukturu ili prezentaciju web stranice ili sadržaje iste;

  (g) Nećete postavljati, distribuirati, ili reproducirati na bilo kakav način bilo kakve materijale koji su zaštićeni autorskim pravima, zaštitnim znakovima ili drugim informacijama o vlasništvu bez dobijanja prethodne suglasnosti vlasnika prava;

  (h) Nećete ukloniti nijedan zaštitni znak, znak o autorskim pravima ili drugoj vrsti vlasništva koji se nalaze na web stranici;

  (i) Nećete se miješati niti prekidati usluge ili web stranicu, servere ili mreže na koje je spojena web stranica ili njene usluge;

  (j) Nećete postavljati, slati e-mailom ili na drugi način prenositi bilo kakve materijale koji sadrže programske viruse ili druge računalne kodove, datoteke ili programe osmišljene da prekidaju, uništavaju ili ograničavaju funkcionalnost bilo kojeg računalnog programa ili hardware-a ili pak telekomunikacijske opreme;

  (k) Nećete krivotvoriti zaglavlja ili na drugi način manipulirati predstavljanje kako biste sakrili originalno podrijetlo bilo koje informacije dostavljene kroz uslugu;

  (l) Nećete uokvirivati ili preslikavati bilo koji dio web stranice, bez prethodnog pismenog odobrenja. Također, nećete koristiti metatagove ili kodove, ili pak druge uređaje koji sadrže bilo kakvu referencu na World Dating Service ili uslugu ili web stranicu kako biste bilo koga usmjerili na neku drugu web stranicu iz bilo kojeg razloga;

  (m) Nećete mijenjati, prilagođavati, podlicencirati, prevoditi, prodavati, dekompilirati ili na drugi način rastavljati bilo koji dio web stranice ili bilo kojeg programa koji se koristio na ili za web stranicu, te nećete tražiti od drugih da to rade;

  (n) Vi ste sami odgovorni za vaše susrete s ostalim članovima. World Dating Partners zadržava pravo, ali nema obvezu, da nadgleda rasprave između vas i ostalih članova;

  (o) Ne isključujemo našu odgovornost za smrt ili ozlijeđivanje koje nastane zbog našeg nemara.

7. NADOKNADA ŠTETE OD STRANE ČLANA

  7.1 Suglasni ste da nadoknadite štetu, te da ne krivite Tvrtku za bilo kakva potraživanja, troškove i naknade (uključujući i troškove odvjetnika) do kojih je došlo, ili koje smo imali kao posljedicu ili u svezi sa (i) vašim prekršenjem ovog Sporazuma; (ii) bilo kakvih navoda da su bilo koji materijali koje ste nam predali ili prenijeli na web stranicu krivotvoreni ili da na neki drugi način krše autorska prava, trgovačku tajnu ili drugo intelektualno vlasništvo ili pravo bilo koje treće strane; i/ili (iii) vaše aktivnosti u svezi s Web stranicom osim ako nije rezultat vašeg povinovanja našim zahtjevima.

8. SADRŽAJ NA INTERNETU

  8.1 Mišljenja, savjeti, izjave, ponude i druge informacije ili sadržaji koji su dostupni kroz uslugu su djela njihovih autora a naših članova, a ne World Dating Partners-a, te ih treba kao takve i posmatrati, i uzimati ih s rezervom. U tom slučaju odgovornost za sadržaj leži na članovima. World Dating Partners ne garantira točnost, potpunost ili korisnost bilo kakve informacije o uslugi te niti prihvaća, niti materijalno podržava, niti je odgovorna za točnost ili pouzdanost bilo kojeg mišljenja, savjeta ili navedene izjave. World Dating Partners neće se smatrati odgovornim ni pod kakvim uvjetima za bilo kakav gubitak ili štetu uzrokovanu bilo čijim oslanjanjem na informacije ili druge sadržaje postavljene putem usluge ili na drugi način prenesene članovima.

  8.2 Web stranica može sadržavati linkove ka drugim web stranicama ili izvorima drugih strana. Stavljanje linkova ka takvim stranicama ne podrazumijeva bilo kakvo materijalno pomaganje njihova sadržaja, ili bilo kakvo dovođenje u vezu s njihovim operaterima. Vi prihvaćate da nas nećete držati odgovornima za legalnost, točnost ili neadekvatnost bilo kojeg sadržaja, reklame, proizvoda, usluge ili informacije smještene na drugim web stranicama, te za operativnost ili politiku takvih web stranica, kao ni za bilo kakav gubitak ili štetu uzrokovanu uporabom ili oslanjanjem na takve web stranice, sadržaje ili druge informacije.

  8.3 Linkovi prema trećim stranicama (web stranicama) koji se nalaze na ovoj Web stranici stavljeni su isključivo radi vašeg lakšeg snalaženja. Ukoliko takve linkove koristite, time napuštate našu Web stranicu. Ukoliko odlučite pristupiti bilo kojoj web stranici treće strane a čiji link se nalazio na našoj web stranici, to radite isključivo na vlastitu odgovornost.

9. UPOZORENJE – MOLIMO PROČITATI:

  9. Moguće je da drugi članovi ili korisnici (uključujući neovlaštene korisnike, ili hakere) postave uvredljive ili nepristojne materijale putem naše usluge, te da ste na taj način neželjeno izloženi takvim uvredljivim i nepristojnim materijalima. Također je moguće da druge osobe na taj način dođu do vaših osobnih podataka, te da ih koriste kako bi vas maltretirali ili vam naudili. World Dating Partners nije odgovoran za uporabu bilo kakvih osobnih podataka koje ste vi upisali pri registraciji za naše usluge. Molimo vas da pažljivo odaberete vrstu informacije koju ćete postaviti na naše usluge ili dati drugim osobama.

  9.2 World Dating Partners zadržava pravo, ali nema obvezu, nadgledati materijale postavljene na bilo koji dio usluge. World Dating Partners imat će pravo ali ne i obvezu da ukloni bilo kakve materijale koji narušavaju odredbe ovoga sporazuma. Bez obzira na ovo pravo World Dating Partners-a, a vi ste jedini odgovorni za sadržaje materijala koje postavljate na bilo koji dio usluga, te za vaše e-mail poruke. E-mail poruke razmjenjene između vas i ostalih članova nisu automatski dostupne vanjskome svijetu, i njih će World Dating Partners smatrati privatnima, do mjere određene zakonom, te zadovoljavajući komercijalne napore World Dating Partners-a.

10. PRAVA VLASNIŠTVA

  10.1 Web stranica, njen dizajn, izgled, raspored, te grafička rješenja i svi prateći programi koji se koriste zajedno s njenim uslugama ekskluzivno su vlasništvo tvrtke.

  10.2 Bilo koji sadržaj sadržan u reklamama sponzora ili bilo kakva informacija prezentirana putem Web stranice zaštićena je autorskim pravima, robnim oznakama, oznakama usluga, patentima ili drugim vlasničkim pravima.

  10.3 Ukoliko nije drugačije navedeno, autorska prava i sva druga intelektualna prava svih materijala na Web stranici vlasništvo su (ili su licencirana od strane) Tvrtke. Nadalje, drugi članovi mogu postavljati informacije koje podliježu autorskim pravima, ili one koje ne podliježu autorskim pravima. Osim onih informacija koje su javno dostupne ili za koje ste dobili dozvolu, nećete kopirati, mijenjati, objavljivati, prenositi, distribuirati, izvoditi, prikazivati ili prodavati takve informacije.

  10.4 Postavljanjem informacija ili bilo kojeg sadržaja na bilo koji dio World Dating Partners-a, vi automatski dajete, predstavljate i garantirate da imate pravo davanja World Dating Partners-u i ostalim članovima na nepovratan način ne-ekskluzivnu, u potpunosti plaćenu i koja vrijedi za cijeli svijet dozvolu za korišćenje, kopiranje, izvođenje, prikazivanje i distribuciju takve informacije i sadržaja, te da od njih izvode derivate ili ih uključuju u ostale radove, te da za iste gore navedene dajete i podlicence.

NAPOMENE GLEDE ROBNIH OZNAKA

  10. World Dating Partners je robna oznaka World Dating Partners-a. Sve druge robne oznake, logoi, servisne oznake, imena kompanija ili proizvoda koji se pojavljuju na ovoj web stranici pripadaju njihovim vlasnicima.

O AUTORSKIM PRAVIMA

  10.6 Mi poštujemo intelektualna vlasništva drugih, te tražimo od naših članova da rade isto. Ukoliko ste uvjerenja da je kopija vašeg uratka dostupna na našoj Web stranici a bez vaše suglasnosti, ili da se na drugi način pojavio falsifikat, molimo vas da nam dostavite sljedeće informacije:

  10.6.1 Opis rada zaštićenog autorskim pravima, za koji tvrdite da je zlouporabljen;

  10.6.2 Detalje gdje se takav zlouporabljen materijal nalazi na Web stranici;

  10.6.3 Vašu adresu, broj telefona i e-mail adresu;

  10.6.4 Izjavu s vaše strane da vjerujete da uporaba materijala na Web stranici nije odobrena od strane vlasnika autorskih prava, ili bilo kojeg lica koje zastupa vlasnika, te

  10.6.5 Sudski iskaz s vaše strane da su sve informacije koje nam pružate glede tog slučaja točne, te da ste vi vlasnik autorskih prava, ili lice ovlašteno od strane vlasnika autorskih prava.

11. INFORMACIJE KOJE DAJU ČLANOVI

  11.1 Mi ćemo poštivati vaše osobne podatke te se držati zaštite privatnosti kako je ona opisana u zakonodavstvu Velike Britanije i ostalih zakonodavnih područja na kojima nudimo naše usluge. Ova je odredba dio Pravila privatnosti World Dating Partners-a.

  11.2 Osobne informacije (uključujući i osjetljive osobne informacije) koje nam dostavljate bit će pohranjene na računalu. Vi ste suglasni da mi možemo koristiti te informacije kod izgradnje vašeg profila što uključuje stvari koje vas zanimaju, što volite, što obično pretražujete na internetu, a sve kako bi vam se omogućilo sudjelovanje u uslugama World Dating Partners-a. Svi su članovi također suglasni da se pridržavaju naših pravila privatnosti te svim njenim odredbama i uvjetima.

12. ODRICANJE OD GARANCIJE

  12.1 Ulaskom na našu Web stranicu vi ste suglasni da ni pod kojim okolnostima Tvrtka ili njeni agenti, službenici ili zaposlenici nisu odgovorni za: bilo koji sadržaj koji Web stranica sadrži, ili ga pak ne sadrži; bilo čiji odnos prema tom istom sadržaju, bilo da je sadržaj kompletan ili ne, te bilo da je on točan ili ne; bilo kakve viruse ili greške koji se možda mogu pronaći na Web stranici.

  12.2 Tvrtka neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak prozrokovan vašim djelovanjem, ili vašim ne-djelovanjem, a što može biti posljedica čitanja, gledanja ili slušanja bilo kakvog materijala, ili bilo kojeg njihovog dijela, a koji se nalazi na Web stranici.

  12.3 Tvrtka nije odgovorna za bilo kakve netočnosti, greške (uključujući pravopisne greške) ili propuste, ili pak za rezultate do kojih je netko došao koristeći Web stranicu ili sadržaje koji se na njoj nalaze. WORLD DATING PARTNERS PRUŽA USLUGU I WEB STRANICU PO PRINCIPU “TAKO KAKO JEST”, TE NE DAJE NIKAKVE GARANCIJE BILO KAKVE VRSTE U BILO KAKVOJ KOMUNIKACIJI S WORLD DATING PARTNERS-OM, ILI NJENIM PREDSTAVNICIMA, ILI NA DRUGI NAČIN A U ODNOSU NA USLUGU ILI SAMU WEB STRANICU. WORLD DATING PARTNERS POSEBICE ODBACUJE BILO KAKVE GARANCIJE GLEDE PROIZVODA, PRIPREMLJENOSTI ZA NEKU POSEBNU NAMJENU, ILI FALSIFIKATE. WORLD DATING PARTNERS ODBACUJE ODGOVORNOST ZA, TE NE DAJE NIKAKVE GARANCIJE U ODNOSU NA, TELEFONSKE USLUGE ILI PAK DRUGE USLUGE, UKLJUČUJUĆI POKRIVENOST, DOMET, ILI BILO KAKVE PREKIDE U TELEFONSKOJ ILI NEKOJ DRUGOJ USLUZI.

  12.4 Mišljenja izražena na Web stranici ne moraju nužno izražavati poglede Tvrtke. Svi sadržaji, te bilo koji savjeti pruženi putem Web stranice nisu namjerni, te se na njih ne treba oslanjati za bilo kakve osobne, profesionalne, pravne ili religijske odluke koje planirate napraviti. Umjesto toga, trebali biste se posavjetovati s odgovarajućom profesionalnom osobom kako biste dobili određeni savjet primjeren vašoj situaciji.

  12.5 Materijali na Web stranici mogu biti podložni krađi podataka, presretanju te neautoriziranom dodavanju za koji Tvrtka ne prihvaća odgovornost. Tvrtka ne prihvaća odgovornost za prisutnost bilo kakvih kompjuterskih virusa koji mogu biti sadržani u bilo kojim materijalima na Web stranici, bilo da se ti materijali čitaju, gledaju, slušaju, kopiraju, “skidaju”, printaju ili se njima pristupa na bilo koji način. Tvrtka ne prihvaća odgovornost za bilo kakve gubitke koji su posljedica bilo kojeg kompjuterskog virusa sadržanog u bilo kojem od materijala na Web stranici.

  12.6 Oglašavanja (uključujući i bannere i pop-upove) koja se pojavljuju na Web stranici ne podrazumijevaju odobravanje takvih usluga ili proizvoda. Tvrtka neće biti odgovorna za usluge ili proizvode koji se oglašavaju, niti će Tvrtka biti odgovorna za bilo kakvu štetu na vašoj računalnoj opremi, programima, podacima ili drugoj imovini, gdje je ta šteta rezultat vašeg gledanja, ili odgovaranja na oglase (uključujući bannere i pop-upove) koji se nalaze na Web stranici.

  12.7 Tvrtka ne garantira da će Web stranica biti kompatibilna s hardware-om ili programima koje vi koristite. Tvrtka neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu na vašoj računalnoj opremi, programima, podacima ili drugoj imovini, a gdje je ta šteta rezultat vašeg pristupa, uporabe ili pregledavanja bilo kojeg materijala koji se nalazi na Web stranici.

  12.8 Ukoliko je vaša uporaba materijala na Web stranici rezultirala potrebom za servisiranjem, popravkom ili ispravkom opreme, programa ili podataka, vi ste odgovorni za sve troškove.

  12.9 Ništa što se nalazi u ovim uvjetima neće isključiti odgovornost Tvrtke, a što se ne može isključiti ili ograničiti zakonom koji je trenutno na snazi.

  12.10 Predmet članka 11.9 – vi ulazite na Web stranicu na svoj vlastiti rizik u potpunosti, te ukoliko ste nezadovoljni bilo kojim dijelom Web stranice ili bilo kojim dijelom ovih uvjeta poslovanja, onda vam je jedini lijek da prestanete s uporabom Web stranice.

13. OGRANIČAVANJE ODGOVORNOSTI
13.1 WORLD DATING PARTNERS NEĆE BITI ODGOVORAN ZA BILO KAKAV indirektan ili posljedični gubitak, štetu ili trošak (uključujući gubitak profita, poslovanja ili dobre volje), UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA ŠTETE USLIJED GUBITKA PODATAKA, GUBITAK PROGRAMA, TROŠAK ZAMJENE USLUGE ILI PREKIDA USLUGE KOJI PROIZILAZE IZ UPORABE ILI NEMOGUĆNOSTI UPORABE USLUGE ILI WEB STRANICE te neće imati nikakve odgovornosti plaćanja bilo kakvoga novca kao nadoknade, osim refundiranja iznosa koji ste platili da biste koristili USLUGU. .

13.2 Nadalje, World Dating Partners odbacuje bilo kakvu odgovornost, bez obzira na oblik aktivnosti, a koja se odnosi na postupke ili propuste ostalih članova ili korisnika (uključujući neautorizirane korisnike ili hakere) usluge.

13.3 Određene jurisdikcije ograničavaju primjenjivost odbacivanja odgovornosti te ograničavanja odgovornosti te se gore navedena odbacivanja garancija i odgovornosti ne moraju nužno odnositi na vas.

13.4 Nismo odgovorni za bilo kakvu nemogućnost pružanja usluge a koja je uzrokovana događajem ili okolnostima izvan naše kontrole, što uključuje, bez ograničenja, obustave rada i druge industrijske rasprave, padove u radu sustava ili mreže, poplave, požare, eksplozije i nesreće.

13.5 Iako smo člankom 12. ograničili našu odgovornost, ništa ipak ne ograničava našu odgovornost u slučaju smrti ili povređivanja uzrokovanim našom nemarnošću, te vam ništa ne može uskratiti vaša zakonska prava.

14. ŽALBE
14.1 Za rješavanje žalbe glede usluga ili Web stranice, trebate kontaktirati korisničku podršku World Dating Partners-a, putem kontakata koji se nalaze na Web stranici.

15. INVALIDNOST

15.1 Ukoliko bilo koji dio ovog sporazuma nije moguće sprovesti, uključujući i dijelove kojima isključujemo našu odgovornost, sprovođenje drugih dijelova sporazuma neće se promijeniti.

16. PRIVATNOST

16.1 Vi prihvaćate ove uvjete naših pravila privatnosti te uvjete korištenja Web stranice.

17. OPĆE ODREDBE

17.1 Tvrtka može prenijeti sporazum, ili podugovoriti sva ili neka njegova prava i obveze prema sporazumu. Vi ne možete prenijeti, naplatiti ili na bilo koji način trgovati Sporazumom ili bilo kojim njegovim pravima bez prethodne pisane suglasnosti World Dating Partners-a.

17.2 Sporazum prestaje odmah te bez prethodne najave ukoliko prekršite bilo koji od uvjeta, a koji je predmetom svih prava i rezervacija World Dating Partnersa.

17.3 Osoba o kojoj se ne radi u ovome ugovoru, niti je na bilo koji način njegov dio, nema prava po Ugovornoj (prava trećih strana) odluci iz 1999. godine da sprovodi bilo koji uvjet iz sporazuma, no ovo se ne odnosi na prava trećih strana koja postoje ili su dostupna izvan Odluke.

17.4 Ugovor između nas bit će sprovođen i interpretiran sukladno engleskome zakonu i engleski sudovi imat će nadležnost za rješavanje bilo kakvih nesuglasica do kojih može doći između nas.

17.5 Ovi uvjeti, zajedno s našim cijenama koje se trenutno nalaze na našoj Web stranici, kontakt detaljima i pravilima privatnosti sastavni su dijelovi našega ugovora a koji se odnose na dostavljanje dobara vama, s naše strane. Nijedna izjava od strane prodavača, a u naše ime, ne bi se trebala razumjeti kao varijacija ovih uvjeta, ili kao ovlašteno predstavljanje glede prirode ili kvalitete bilo kojih dobara koje mi ponudimo na prodaju. Mi nećemo imati nikakvu odgovornost za bilo kakvo lažno predstavljanje od strane trećih lica.

17.6 Osim ako drugačije nije jasno napisano, uvjeti traju i nakon prestanka vašeg članstva pri našim uslugama.

17.7 Ukoliko se bilo koji dio od ovih uvjeta ne može provesti, uključujući bilo kakve provizije kod kojih isključujemo našu odgovornost, bilo koji drugi uvjet provodit će se kako je napisano.

17.8 Član potvrđuje da je pročitao te da je suglasan s uvjetima World Dating Partners-a.

Ovi su uvjeti izdani od strane Datech Limited-a čije je sjedište The Exchange, Express Park, Bristol Road, Somerset, TA6 4RR (Company No. 04305177).
Data Protection Act 1998 registration number Z9532548

Kako stranica funkcionira |  O Nama |  Novosti |  Savjeti za upoznavanje
Uvjeti korištenja |  Pomoć |  Kontakt |  Postanite partner
Priče o uspjehu

 © 2001–2010 Datech Limited

Powered by World Dating Partners