Vi ste ovdje:

Home Novosti
\n’); } */

Registrirajte se sad da biste maksimalno uživali u blagodatima upoznavanja

 

lipanj 20 2008

Kako urediti dobar profil

Kako da prevladate probleme pri uređivanju privlačnog profila a da u isto vrijeme ostanete vjerni sebi? Biste li željeli više odgovora na vaš oglas? Ovdje su neki savjeti kako urediti dobar profil koji će privlačiti email poruke…

više…

svibanj 24 2008

Komunikacija na prvom spoju – kako početi

Svi smo se našli u toj situaciji, i vjerojatno ćemo se svi složiti – razbijanje leda sa strancem veoma je teško. U redu, možda oni nisu potpuni stranci – vi izlazite s osobom van, ali vjerojatno ste prije toga neko vrijeme bili na chatu. Ali prisutnost osobe u stvarnosti prvi put moglo bi zakomplicirati sve; može biti da je opušteni odnost kojeg ste dotad imali već iščezao.

više…

travanj 21 2008

Kako se uspješno vratiti na scenu samaca

Izlasci su jeziva igra veći dio vremena, ali ako ste neko vrijeme bili van igre to može biti još jezivije. Možda ste nedavno izašli iz duge veze; možda ste samo imali sušni period što se tiče izlazaka. Ali ne brinite! Ništa nije nepremostivo, i iako je to samo otrcana fraza, mnogo je ribe u moru – i sva je ona u istom čamcu. Ok, možda ove poslovice ne idu dobro zajedno. Ali svatko, koliko god da je iskusan ili iskusna, čitavu stvar doživljavaju kao borbu, i sigurno vani ima onih koji su, kao vi, spremni oprostiti za malo neiskustva.

više…
Data Protection Act 1998 registration number Z9532548

Kako stranica funkcionira |  O Nama |  Novosti |  Savjeti za upoznavanje
Uvjeti korištenja |  Pomoć |  Kontakt |  Postanite partner
Priče o uspjehu

 © 2001–2010 Datech Limited

Powered by World Dating Partners